Uw public Relations onder een dak

Bij alle PR abonnementen hanteren wij de volgende stappenplan die essentieel is voor juiste aanloop naar het PR beheer.

1. Doelen, Eisen & Wensen

Het is belangrijk om een goed beeld te krijgen van uw bedrijf. We plannen eerst een gesprek in, zodat we uw wensen en doelen kunnen bespreken.

3. Offerte & Overeenkomst

Ziet het er goed uit en wilt u met ons aan de slag? Zo ja, dan sturen wij u officiële offerte en overeenkomst waar alle afspraken vastgelegd staan. Zodra wij deze terug ontvangen kunnen wij direct aan de slag.

5. Optimalisatie & Planning

Wanneer wij toegang hebben tot uw social media kanalen, website en mailingportaal, begint het echte werk. We controleren alle gegevens op uw kanalen met betrekking tot marketing en public relations. Daarna plannen en starten we met de werkzaamheden.

2. Strategie op maat

Wanneer alle informatie duidelijk is, gaan we brainstormen en een strategie op maat maken. Deze strategie bevat de doelstellingen, de aanpak, het plan en de kosten voor PR-beheer.

4. Informatieaanvraag & Start

We zetten een communicatiekanaal op waar we constant in contact staan met de persoon die verantwoordelijk is voor marketing in uw bedrijf. Via dat kanaal krijgt u een verzoek met wat we nodig hebben aan gegevens en aanvullende informatie.

6. Controleren & GAAN

Nadat we overeenstemming hebben bereikt over de branding van de website, social media en mailings, maken we de content concreet en sturen we deze ter beoordeling naar u toe. dat is afgesproken, kunnen we starten met branding implementatie, content creatie en uitvoering van groeistrategieën.

over studio

Onze motto: de boodschap moet duidelijk, kort en bondig zijn. Dit betekent dat deze boodschap via de juiste kanalen in de juiste taal bij de juiste doelgroep moet worden gebracht. Dat is de sleutel tot succes. Met deze visie brengen we mensen in beweging, maken we nieuws, geven we producten en diensten hun eigen unieke karakter en bouwen, bewaken en versterken we de reputatie van bedrijven, organisaties en merken.

Als Public Relations studio zijn we altijd alert. Overal zien we mogelijkheden en kansen. Zelfs bij de grootste uitdagingen van onze tijd. Omdat elke uitdaging een nieuwe kans biedt om nieuwe doelen te bereiken, nieuwe dingen te leren en vooral nieuwe mensen te ontmoeten…

Want dat is waar het bij onze Public Relations Studio om draait: mensen verbinden en met ze in contact blijven!

bestand versturen

Stuur Ons Uw Bestand

    plan in uw gratis consult